Fakton Executives

Interim manager afdeling Projectmanagement Ruimte, Gemeente Utrecht

Vanuit Fakton Executives gaf Kees Jan Bandt in 2020 leiding aan de afdeling Projectmanagement Ruimte binnen de Gemeente Utrecht. Hij gaf in een groot team sturing aan ruimtelijke projecten en opgaven die in de stad spelen.

Afgelopen jaar heeft Kees Jan Bandt van Fakton Executives de afdeling Projectmanagement Ruimte binnen de Gemeente Utrecht geleid. Binnen deze afdeling werken ca. 70 projectmanagers en 40 projectassistenten aan de ruimtelijke opgaven van de stad. Utrecht is als een van de snelst groeiende steden van Nederland waar de nadruk ligt op binnenstedelijke groei en verdichting. In dit team werken professionals intensief aan de actuele thema’s zoals duurzame mobiliteit, wonen, energietransitie en de gezonde leefomgeving. Die thema’s worden geïntegreerd in binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten zoals Merwedekanaalzone, Jaarbeursplein, Stationsgebied, de Cartesius Driehoek of de verschillende bouwenveloppen door de hele stad.

Testimonial Raymond van Praag, Afdelingsmanager Projectmanagement Ruimte bij Gemeente Utrecht:

“Kees-Jan is een topper als persoon en hij brengt ook nog eens heel veel ervaring mee en dat draagt hij ook over op anderen. Op een sympathieke en zakelijke manier heeft hij dit team verder gebracht tot waar het nu staat en daar zijn wij heel blij mee”

Team
kees-jan-bandt_employee_photo
Kees-Jan Bandt
Associé
Eigenschappen
Opdrachtgever:
Gemeente Utrecht
Opdrachttype:
Interim management
Jaar:
2020
Project afbeeldingen
kees-jan-bandt_employee_photo

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Kees Jan Bandt.