Partners en publicaties

Fakton Verbindt

Met het maatschappelijk belang voor ogen gaan wij altijd op zoek naar de juiste verbinding. Tussen publiek en privaat. Tussen gemeenten, corporaties, ontwikkelaars, beleggers en energiepartijen. En natuurlijk de eindgebruiker.

Alles wat je deelt, krijgt waarde

We hebben een drang om te vernieuwen. In iedere collega zit een professional en ondernemer tegelijk, die het beste uit een project probeert te halen. Die zichzelf blijft challengen. Scherp blijft. En scherp houdt. En die zijn en haar winnaarsmentaliteit wil delen. Binnen de organisatie. Maar vooral ook daarbuiten. Want alleen als je dingen deelt, krijgt het waarde. Samen kom je altijd verder, bereik je meer en haal je de mooiste resultaten.

Boeken en publicaties

‘Kennis is macht, kennis delen is kracht’, een vanzelfsprekendheid binnen Fakton. Graag delen wij onze kennis, om samen verder te komen. Download hier onze boeken en meest recente publicaties.

Naar onze publicaties

Onze boeken

Geïnteresseerd in onze boeken “Vastgoedrekenen met Spreadsheets” en “Investeren in vastgoed, grond en gebieden“? Bestel ze hier:

Bestel hier de boeken

Springco

Data wordt steeds belangrijker in het geven van richting aan de diverse complexe uitdagingen in onze leefomgeving. Strategische en financiële vraagstukken zijn meer en meer datagedreven. Met focus op ons eigen ambacht, participeren wij met ons platform in Springco, een jong bedrijf gespecialiseerd in urban analytics. Met de nieuwste datatechnieken voorspelt zij het gedrag en de voorkeuren van mensen. Wij delen het geloof in de uniciteit van de mens en dat het zicht op die mens bijdraagt aan betere en meer duurzame strategische keuzes.

Kennis- en netwerkpartners

Wij staan in continue verbinding met diverse partners in ons netwerk: we geven les aan toonaangevende instituten en delen onze kennis en ervaring op congressen, beurzen en andere events. We organiseren Inhousedagen en verwelkomen jaarlijks vele jonge, veelbelovende talenten om een kijkje bij Fakton in de keuken te nemen. En natuurlijk we zijn trots op de certificaten die we mogen dragen.