Fakton Consultancy

Toekomstvisie vastgoedportefeuille van de Dierenbescherming

Fakton Consultancy en Fakton Executives werkten samen aan een grondige analyse van de vastgoedportefeuille van De Dierenbescherming. Op basis van deze analyse brachten wij de toekomstige ruimtebehoefte van de direnbeschermingscentra in kaart.

De Dierenbescherming is de afgelopen jaren bezig met het centraliseren van de organisatie. Hierdoor creëert zij binnen de organisatie meer focus op het uitvoeren van haar kerntaken. Een van de focuspunten is het verbeteren van de kwaliteit van dierenopvang en –vervoer, waarbij de capaciteit optimaal wordt geconcentreerd en optimaal afgestemd op wat nodig is. Om dit te bereiken, brachten wij de vastgoedportefeuille van de Dierenbescherming in beeld. Vervolgens namen wij de portefeuille onder de loep. Om goede analyses te maken, ontwikkelden wij verschillende tools die wij implementeerden in de organisatie. Bijvoorbeeld de capaciteitscalculator, waarmee we op basis van historische cijfers de toekomstige ruimtebehoefte van een dierenbeschermingscentrum uit kunnen rekenen. Daarbij werkten Fakton Executives samen met Fakton Consultancy.

Testimonial van Mario Willemsen, manager Financiën en Bedrijfsvoering bij de Dierenbescherming:

“Fakton begeleidde ons uitstekend bij onze route naar een toekomstvisie voor onze vastgoedportefeuille met vele dierenopvangcentra en Dierenambulanceposten door heel Nederland. De samenwerking met het Fakton-team van onder anderen Marlissa van de Kreeke en Wouter Pullens was prettig. Met hun ervaring en frisse blik gaven zij sterke adviezen en voerden gedegen analyses uit. Daarnaast ontwikkelden zij relevante producten die wij kunnen blijven gebruiken bij onze beslissingen. Oftewel, Fakton leverde een waardevolle bijdrage aan de vastgoedportefeuille en daarmee aan het realiseren van de strategische doelstellingen op het gebied van hoogwaardige opvang van dieren door onze organisatie.”

Team
Marlissa vd Kreeke3zw
Marlissa van de Kreeke
Director
Eigenschappen
Opdrachtgever
De Dierenbescherming
Opdrachttype
Portefeuille Asset Management
Product
Strategisch advies
Project afbeeldingen

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Marlissa van de Kreeke.