Afstuderen bij Fakton

Samen het verschil maken

Een bijdrage leveren die ertoe doet op het gebied van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale organisaties: dat is waar Fakton voor staat! Met strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële creativiteit weten wij projecten en kapitaal bij elkaar te brengen binnen het domein van vastgoed. Dit alles doen wij al 40 jaar met veel succes.

Werkstudent of afstudeerder

Vacature werkstudent of afstudeerder

Ben je op zoek naar een gaaf werkstudentschap of een boeiende omgeving voor je afstudeeropdracht? Wil je jouw aankomende carrière alvast een enorme boost geven? Bij Fakton bieden wij talentvolle studenten graag de kans voor een werkstudentschap of om bij ons af te studeren. Je wordt hierbij intensief begeleid door onze ervaren collega’s.

Wat ga je precies doen?
Als werkstudent/afstudeerder bij één van de Fakton Ondernemingen help je voor een periode van minimaal vier maanden en minimaal drie dagen in de week consultants bij verschillende opdrachten die wij doen voor het brede scala aan opdrachtgevers. Naast het werken aan projecten doe jij tijdens je afstudeerperiode of werkstudentschap mee aan onze interne opleidingen via ons Fakton Onboarding Programma. Je maakt actief deel uit van ons team. Je gaat mee met onze teamuitjes of onze jaarlijkse studiereis.

Wat heb jij ons te bieden? Jij

  • bent in de laatste fase van je studie op academisch niveau (bijvoorbeeld Bouwkunde, Economie, Econometrie, Finance, Real Estate Studies);
  • herkent je in onze kernwaarden: leergierig, verbindend, daadkrachtig en energiek;
  • hebt voor je afstuderen al een idee over een relevant afstudeeronderwerp. Wij zijn bereid mee te sparren met het onderwerp;
  • hebt interesse in vastgoed of energy en finance;
  • hebt dat commerciële inzicht en weet hier naar te handelen;
  • hebt ambitie; formuleert voor jezelf uitdagende doelstellingen en wilt altijd het beste uit jezelf halen;
  • je hebt de energie om samen met een team er volledig voor te gaan;
  • je doet nét dat beetje extra. Je hebt bijvoorbeeld tijdens je studie nevenactiviteiten verricht.

Interesse?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Chantal Keulen voor een eerste kennismaking. Zij is bereikbaar via 06-20449628. Of stuur je CV met jouw motivatie naar hr@fakton.com.

Naar onze vacatures

Flexibel