Blijven ontwikkelen

Fakton Academy

Vanuit ons financiële ambacht, onze relevante praktijkervaring en actuele marktkennis dagen wij professionals binnen het ruimtelijke domein uit om zichzelf verder te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Fakton Academy?

Alles wat je deelt krijgt waarde

De vastgoed- en energiewaardeketen staat voor een grote integrale opgave. Er moeten complexe puzzels opgelost worden door publieke en private partijen. Als je één van onze programma’s volgt leer je andere partijen in deze keten beter begrijpen, leer je doorzien welke belangen zij hebben en waarom ze aan tafel zitten zoals ze er zitten. Om dit begrip te vergroten brengen wij publieke en private organisaties in onze programma’s samen.

Fakton Academy verbindt publiek en privaat. Dit zie je terug in de groepssamenstelling van onze opleidingen en in de inhoud van onze programma’s. We richten ons daarbij niet op één specifiek vakgebied, maar op de hele waardeketen. Dat leert de deelnemers om de problematiek vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en te leren begrijpen.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van vastgoedopleidingen en het delen van kennis zit in ons DNA. Vanuit ons ‘financiële ambacht’ en onze actuele kennis van de markt bieden wij stevig inhoudelijke programma’s aan. Behalve

aan inhoud schenken wij ook aandacht aan competenties en procesvaardigheden. Door deze combinatie vergroten deelnemers hun slagvaardigheid binnen het werkveld.

Onze programma’s richten zich op alle professionals binnen het ruimtelijk domein, die hun kennis én vaardigheden willen verdiepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vastgoedprofessionals, (gebieds)ontwikkelaars, planeconomen, beleggers, ruimtelijk ordenaars of adviseurs binnen de energietransitie (met HBO/WO werk- en denkniveau) die zijn of haar kennis én vaardigheden wil verdiepen.

Deelnemers aan onze Fakton Academy opleidingen gaan zelf aan de slag met (praktijk)cases en houden een jaar lang toegang tot het lesmateriaal in onze online leeromgeving. Bovendien treden ze toe tot de Fakton Academy Alumni Community, waarvoor we jaarlijks een inspirerend evenement organiseren.

Ben je enthousiast geworden? We vertellen je graag over de programma’s die we aanbieden.

Wat wil jij ontwikkelen?

Programma’s en trainingen

Fakton Academy biedt verschillende programma’s en trainingen aan. Voor een uitgebreid opleidingstraject bieden we de Fakton Course. Voor verdieping op relevante thema’s bieden we de Fakton Intensives. En voor specifieke vragen binnen organisaties maken we op maat incompany trainingen.

Fakton Course

In één kwartaal je vakkennis en vaardigheden verdiepen en verbreden
Lees verder

Fakton Intensives

Eén tot twee daagse verdieping op relevante onderwerpen
Lees verder

Fakton Inhouse

Incompany trainingen op maat
Lees verder
Bevlogen en betrokken

Onze docenten

Bevlogen in hun werk en als geen ander in staat om de soms ingewikkelde materie te vertalen naar interessante en begrijpbare trainingen. Onze docenten zijn allen, vaak al jarenlang, werkzaam in de advies en management praktijk bij Fakton Fakton.

Léon van der Wal

Associate partner Fakton Academy
Ga naar LinkedIn
Madelon Lageveen

Madelon Lageveen

Partner Fakton Consultancy
Ga naar LinkedIn

Michael Hesp

Market Director Fakton Consultancy
Ga naar LinkedIn

Hans Otten

Partner Fakton Energy
Ga naar LinkedIn
Anne van Eldonk

Anne van Eldonk

Partner & Voorzitter Fakton
Ga naar LinkedIn

Sander van Engelen

Associate Partner Fakton Development
Ga naar LinkedIn

Meer informatie over Fakton Academy?

Neem contact op met Léon van der Wal per e-mail academy@fakton.com of per telefoon +31 (0)6 25 63 93 56.