Fakton Executives

Stadsontwikkeling Alexanderknoop, Rotterdam

Weer een mooie ontwikkeling die begeleid is door een Associé van Fakton Executives bij de Gemeente Rotterdam – Stadsontwikkeling. Onder leiding van ambtelijk opdrachtgever Jaap van den Berg werkt Rob Out aan de ontwikkeling van de Alexanderknoop.

Rob is door het Projectmanagement Bureau ingezet als strategisch projectmanager in de Alexanderknoop. Hij geeft sturing aan met het tot stand brengen van een ontwikkelperspectief voor de verdere verstedelijking van de Alexanderknoop. Op die manier draagt Rob zijn steentje bij aan de slogan ‘Rotterdam. Make it happen.’

Testimonial Jaap van den Berg, ambtelijk opdrachtgever gemeente Rotterdam: 

“Met het groter en complexer worden van de ontwikkelopgave Alexanderknoop ontstond de behoefte om een senior projectmanager aan het team toe te voegen. Ervaring aan zowel de publieke als de private kant van de tafel en ervaring in complexe (her-)ontwikkelingsprocessen is daarbij essentieel. Rob voldoet goed aan dat profiel. Naast kennis en ervaring brengt Rob de resultaatgerichte houding mee die nodig is om stappen de maken in de Alexanderknoop. Ik ben blij dat ik in overleg met de leiding van het Projectmanagement Bureau Rotterdam Rob vanuit Fakton Executives aan mijn team heb kunnen toevoegen”.

Team
evelyn-rademaker-500x500_employee_photo
Evelyn Rademaker
Partner
Eigenschappen
Opdrachtgever:
Gemeente Rotterdam
Opdrachttype:
Projectmanagement
Jaar:
2019-2021
Project afbeeldingen
evelyn-rademaker-500x500_employee_photo

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Evelyn Rademaker.