Fakton Inhouse

De huidige uitdagingen binnen het ruimtelijke domein vertalen wij samen met organisaties naar passende inhouse programma’s.

Fakton CourseFakton Intensives | Fakton Inhouse

Fakton Inhouse

Incompany trainingen op maat

Het ruimtelijk domein is voortdurend in beweging: verstedelijking, verdichting en verduurzaming zijn hot topics. Organisaties veranderen mee en daar is soms extra kennis voor nodig. We helpen organisaties bij het identificeren van de uitdagingen en werken samen met hen aan een passende oplossing. Of de trainingen nu gericht zijn op de ontwikkeling van kennis óf competenties, we stellen samen de leerdoelen en onderwerpen vast en kiezen voor een passende vorm voor de training.

Hierom partneren publieke en private organisaties met Fakton:

  • Vanuit onze consultancy en management praktijk hebben wij brede kennis van vastgoed- en gebiedsontwikkeling, vastgoedrekenen en de businesscase achter de energietransitie.
  • We verbinden publieke en private partijen. Die ervaring zetten wij in voor onze programma’s.
  • Wij beschikken over een gevarieerde pool van ervaren trainers en facilitators.
  • Onze incompany programma’s volgen altijd de doelen en strategie van de organisatie waardoor resultaat zichtbaar en meetbaar wordt.
Samenwerken met organisaties

Recente inhouse trainingen

Gemeente Leiden

Samenwerkingsvormen in gebiedsontwikkeling

Voor de Gemeente Leiden namen we een groep medewerkers mee in verschillende samenwerkingsvormen binnen gebiedsontwikkeling. Tijdens de incompany training gingen de deelnemers zelf aan de slag met een interactieve casus. Aan het einde van de training waren de medewerkers in staat om verschillende samenwerkingsvormen in de praktijk te brengen.

Bouwinvest

Rekenen aan vastgoed

Voor een groep medewerkers van Bouwinvest verzorgden we een verdiepende training gericht op het rekenen aan vastgoed. Zo werd stilgestaan bij de waarderingsmethodieken, vastgoedfinanciering en rendementsberekeningen, die zij na de training zelfstandig kunnen toepassen.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Masterclass gebiedsontwikkeling

Voor het team van de Woningbouw Impuls verzorgden wij een inhouse masterclass over gebiedsontwikkeling. In één dag namen wij de deelnemers mee in onderwerpen als kostenverhaal, grondopbrengsten en grondexplotiatiekosten. Aan het einde van deze training waren de medewerkers in staat om op hoofdlijn een grondexploitatie te beoordelen.

Gemeente Rotterdam

Ontwikkeling en uitgiften

Voor de junior en medior Markt en Contractspecialisten van de Gemeente Rotterdam verzorgden wij een Incompany training van drie dagdelen. In de training is aandacht besteed aan het perspectief van de belegger en ontwikkelaar, en gingen deelnemers ook zelf aan de slag met vastgoedrekenen. Aan het einde van deze training waren de medewerkers in staat om vanuit het perspectief van belegger, ontwikkelaar en grondeigenaar een ontwikkeling te beoordelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze op maat gemaakte trainingen?

Neem contact op met Léon van der Wal per e-mail academy@fakton.com of per telefoon +31 (0)6 25 63 93 56.