Werken bij Fakton

Samen het verschil maken

Een bijdrage leveren die ertoe doet op het gebied van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale organisaties: dat is waar Fakton voor staat! Met strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële creativiteit weten wij projecten en kapitaal bij elkaar te brengen binnen het domein van vastgoed. Dit alles doen wij al 40 jaar met veel succes.

Ontdek wat Fakton te bieden heeft

Werken bij Fakton is werken in een werkomgeving waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. We hebben een open en ondernemende cultuur en een gezamenlijke drive om complexe opgaven op te lossen en vernieuwend te zijn. We willen het beste uit onszelf én uit het team halen. Dat stimuleren we met uitdagende opdrachten en opleidingsprogramma’s. We organiseren regelmatig evenementen zoals sport- en teamuitjes en zoeken continu met onze mensen naar de juiste balans tussen werk en privé. Niet voor niets zijn we voor de vijfde keer op rij gecertificeerd als Great Place to Work.

Een hecht en divers team

Bij Fakton werken mensen met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen expertise. Wij vormen een hecht en divers team met ambitieuze collega’s uit de verschillende Fakton ondernemingen. Wil jij onderdeel worden van onze organisatie? We vertellen je graag meer over onze vacatures.

Naar onze vacatures

Flexibel

Bij Fakton bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je mag thuis werken of in ons gave kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam. Ben je een ochtendmens of juist een avondmens? Jij kunt elk moment van de dag starten met je werk. Fulltime, parttime, of wil je juist je werk combineren met een papa- of mamadag? Het is allemaal mogelijk. Wij geven jou graag die verantwoordelijkheid. Daar geloven wij in.

Fakton Academy

Binnen Fakton volgt elke nieuwe collega ons interne opleidingsprogramma dat ongeveer een half jaar duurt: de Fakton Academy. Als nieuwe collega word je meegenomen in de verschillende marktgebieden waarin de Fakton ondernemingen actief zijn en worden specifieke skills en vaardigheden bijgebracht. Daarbij staat een steile leercurve centraal zodat je je snel comfortabel voelt binnen ons vakgebied.