Over Fakton

Verbinders van publiek en privaat

Fakton bestaat uit een team van gedreven en eigenzinnige professionals die het verschil durven maken voor de wereld om ons heen. In samenwerking met onze partners leveren wij een beslissende bijdrage aan veerkrachtige leefomgevingen en vitale organisaties. Fakton creëert uit het potentieel van iedere ruimtelijke waardeketen betekenis voor mens en maatschappij.

Real People.

Onze collega’s, onze Faktonen, zijn ambachtelijke verbinders met maatschappelijke betrokkenheid. Zij slaan de bruggen tussen privaat en publiek. En tussen nationale opgaven en (inter)nationaal geld. Ze bewaken de belangen van alle partners én de mensen waar ze het voor doen. Een Faktoon is doortastend en vindingrijk tegelijk en vindt altijd de juiste impact op steden en gemeenschappen.

Financial Strategies.

Vanuit ons financiële ambacht overzien én verbinden wij de business cases van alle betrokken partijen. De financiële belangen en impact op de leefomgeving houden wij strategisch tegen het licht en blijven we bewaken. Gecombineerd met onze proces- en onderhandelingsvaardigheden, creëert dit de gewenste waarde. Voor u. Met u. En voor de wereld om ons heen.

Resilient Places.

Veerkrachtige steden. Sterke gemeenschappen. Vitale organisaties. Dagelijks leveren wij een waardevolle bijdrage aan de leefomgeving van vandaag. En morgen. Onze expertise van vastgoed, energie en financiën, biedt de basis van waaruit wij samenwerkingen aangaan, verbindingen maken en oplossingen bedenken voor de hedendaagse uitdagingen in onze leefomgevingen.

Fakton.

Binnen Fakton werken wij in een uniek ecosysteem waarin persoonlijke groei, leren en ondernemen centraal staan. Wij blijven elkaar challengen op kennis en competenties en we delen graag onze expertise. Want alles wat je deelt krijgt waarde. Met ons platform voor ondernemingen bieden wij altijd maatwerk en is het succes voor en met onze klanten, een resultaat van een optimale samenwerking.