Fakton Development

Creatief brein bij stedelijke ontwikkelingen

Fakton Development creëert, contracteert, ontwikkelt en realiseert uw binnenstedelijke ontwikkelopgave. Met onze brede ontwikkelervaring en financiële kennis realiseren wij uw ambities en nemen wij het initiatief om ontwikkel- en transformatieopgave in gang te zetten.

Fakton Development

Gedelegeerd ontwikkelen met een focus op de stedelijke woningbouwopgave.

Wij creëren, contracteren, ontwikkelen en realiseren binnenstedelijke ontwikkelopgaven. Dit doen we vanuit onze brede ontwikkelervaring en financiële kennis. We nemen het initiatief om ontwikkel- en transformatieopgaven in gang te zetten, zijn bedreven om leiding te geven aan het ontwerp- en ontwikkelproces en leveren ontwikkel- en projectmanagers met een vernieuwende blik op de uitdagingen van nu.

Als gedelegeerd ontwikkelaar werken wij nauw samen met gebouweigenaren, investeerders, beleggers en ontwikkelaars om initiatieven en projecten succesvol te maken. We nemen het ontwikkelmanagement, contractmanagement en realisatiemanagement over of bieden aanvullende capaciteit. Hierin staan een helder proces, constructieve samenwerking en de businesscase altijd centraal.

“Als gedelegeerd ontwikkelaar werken we aan spraakmakende projecten in verschillende Nederlandse steden. Met ons brede publieke en private netwerk brengen we snelheid en denkkracht bij elkaar in onze projecten”

  • Erik Faber
    Development
Neem contact op
fakton development 1
Onze aanpak

Als gedelegeerd ontwikkelaar creëren en structureren wij stedelijke vastgoedontwikkelingen.

Fakton Development initieert vastgoedontwikkelingen, voert deze uit als gedelegeerd ontwikkelaar en levert projectmanagement om tot een succesvolle realisatie te komen. Deze activiteiten vallen uiteen in drie proposities:

Initiatief

Creatief Partner

Fakton Development neemt initiatief om stedelijke ontwikkelopgaven in gang te zetten. Met een sterke focus op conceptontwikkeling en de businesscase krijgen we snel grip op een initatief. Ons team stuurt op de haalbaarheid van het project. In de businesscase geven we vorm aan visie en concept en identificeren we kansrijke product-marktcombinaties. Het eindresultaat van de businesscase vormt de ‘roadmap’ voor een gestructureerd ontwikkelproces.

Ontwikkeling

Gedelegeerd Ontwikkelaar

Fakton Development is bedreven om leiding te geven aan het gehele ontwerp -en ontwikkelproces. Het initiatief wordt ontwikkeld tot een project met een solide ontwerp en haalbare businesscase. We hebben de capaciteit en ervaring om stakeholders in het ontwikkelproces optimaal te bedienen, waarbij de belangen van onze opdrachtgevers altijd voorop staan.

Realisatie

Projectmanager

Fakton Development levert uiterst ervaren projectmanagers. We focussen op een soepele en snelle realisatie van onze projecten. We dragen zorg voor de noodzakelijke vergunningen, contracteren de geschikte bouwer en organiseren de kwaliteitsborging in het bouwproces.

De Maasbode, Rotterdam - Fakton - development
Ons werk

Meer over Fakton Development

De Sax, Rotterdam

Projecten

Dagelijks leveren wij een waardevolle bijdrage aan de leefomgevingen van vandaag en morgen.
Bekijk onze projecten

Whitepaper Hoogbouw

Een publicatie in samenwerking met Stichting Hoogbouw over alle hoogbouwinitiatieven in Nederland.
Download de whitepaper

Nieuws

Volg het laatste nieuws van Fakton Development
Lees ons nieuws

Meer weten over Fakton Development?

Neem contact op met Erik Faber.