Fakton Development

Creatief brein bij stedelijke ontwikkelingen

Fakton Development creëert, contracteert, ontwikkelt en realiseert uw binnenstedelijke ontwikkelopgave. Met onze brede ontwikkelervaring en financiële kennis realiseren wij uw ambities en nemen wij het initiatief om ontwikkel- en transformatieopgave in gang te zetten.

Fakton Development

Gedelegeerd ontwikkelaar van binnenstedelijke vastgoedopgaven

Wij creëren, contracteren, ontwikkelen en realiseren binnenstedelijke ontwikkelopgaven. Dit doen we vanuit onze brede ontwikkelervaring en financiële kennis. We nemen het initiatief om ontwikkel- en transformatieopgaven in gang te zetten, zijn bedreven om leiding te geven aan het ontwerp- en ontwikkelproces en leveren ontwikkel- en projectmanagers met een vernieuwende blik op de uitdagingen van nu.

Als gedelegeerd ontwikkelaar werken wij nauw samen met gebouweigenaren, investeerders, beleggers en ontwikkelaars om initiatieven en projecten succesvol te maken. We nemen het ontwikkelmanagement, contractmanagement en realisatiemanagement over of bieden aanvullende capaciteit. Hierin staan een helder proces, constructieve samenwerking en de businesscase altijd centraal.

Meer over Fakton Development

Onze expertises

Fakton Development initieert vastgoedontwikkelingen, voert deze uit als gedelegeerd ontwikkelaar en levert projectmanagement om tot een succesvolle realisatie te komen. Deze activiteiten vallen uiteen in drie proposities:

De Sax, Rotterdam

Fakton Studio

Fakton Studio zet stedelijke ontwikkelopgaven in gang, met een sterke focus op conceptontwikkeling en de businesscase.

Development

Fakton Development is bedreven om leiding te geven aan het gehele ontwerp -en ontwikkelproces.

Construction Management

Fakton Development levert uiterst ervaren projectmanagers. We focussen op een soepele en snelle realisatie van onze projecten.

“Als gedelegeerd ontwikkelaar werken we aan spraakmakende projecten in verschillende Nederlandse steden. Met ons brede publieke en private netwerk brengen we snelheid en denkkracht bij elkaar in onze projecten.”

  • Erik Faber
    Development
Neem contact op
fakton development 1
Meer over Fakton Development

Onze projecten

Als gedelegeerd ontwikkelaar werken wij nauw samen met gebouweigenaren, investeerders, beleggers en ontwikkelaars om initiatieven en projecten succesvol te maken.

PATCHWORK

Sluisbuurt, Amsterdam
Ga naar project

Cluster 6

Amsterdam Zuid-Oost
Ga naar project

Grotiustorens

Den Haag
Ga naar project

Betoncentrale

Arkel
Ga naar project

Duurzame woningen

Raamdonksveer
Ga naar project

Overhoeks

Amsterdam
Ga naar project

Meer weten over Fakton Development?

Neem contact op met Vera Briefs, Management Assistent bij Fakton Development.