Energy

Roy Hendriks versterkt Fakton Energy

Per 1 november startte Roy Hendriks als consultant bij Fakton Energy. Fakton Energy richt zich op complexe energievraagstukken in de gebouwde omgeving. Van het structureren van de integrale energie- en vastgoedbusinesscase tot het verbinden van partijen via duurzame overeenkomsten, het slim financieren en het trekken van complexe processen naar concrete resultaten.

Na afronding van zijn MSc. Urban Environmental Management in Wageningen werkte Roy bijna vier jaar bij advies- en ingenieursbureau Antea Group. Hier deed hij ruime ervaring op met het uitvoeren van technische en financiële haalbaarheidsstudies voor energieprojecten, het begeleiden van gemeenten in energie- en warmtevisies en het opstellen van businesscases voor diverse projecten en ontwikkelingen. Met zijn scherpe inzicht, inhoudelijke kennis en vermogen om in oplossingen te denken, gaat Roy klanten van Fakton vooruit helpen met strategische vraagstukken rond techniek, financiering en exploitatie van duurzame energiesystemen op stads-, wijk en gebouwniveau.

“Met de start van Roy bouwen we verder aan het groeiende team van Fakton Energy. Zijn ondernemende drive en domeinkennis op het gebied van energie vormen een mooie aanvulling op ons team. We zijn blij met zijn komst!” aldus Wouter van den Wildenberg, partner van Fakton Energy.