Fakton Course

De Fakton Course is een 8-daags intensief programma ontwikkeld vanuit ons financiële ambacht en de consultancy en management praktijk van Fakton.

Fakton Course | Fakton Intensives | Fakton Inhouse

De Fakton Course is een 8-daags intensief programma ontwikkeld vanuit ons financiële ambacht en de consultancypraktijk van Fakton. Dit programma is voor deelnemers met minimaal 5 jaar werkervaring in het publieke en private domein die een relatie hebben met gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ervaren directors en partners van Fakton, aangevuld met uitstekende vakdocenten vanuit publieke en private organisaties, zijn jouw docent. Ontwikkeling van kennis en vaardigheden, praktijkopdrachten en een management game staan centraal in de Fakton Course.

Leerdoelen

Als professional in het publieke en private domein moet je zelfstandig rekenmethodieken  toepassen. Hoe kun jij als professional je impact vergroten door vertrouwen te winnen en effectief te adviseren en te onderhandelen? Bovendien is het noodzakelijk om de denk- en werkwijze van alle stakeholders in het ruimtelijke domein te begrijpen.

De Fakton Course faciliteert dit enerzijds doordat we er naar streven om zowel deelnemers uit het publieke als private domein te laten deelnemen aan dit programma. Anderzijds reiken wij de deelnemers de juiste handvatten aan rondom deze thema’s zodat je als professional na het afronden van deze Fakton Course je slagvaardigheid in dit werkveld hebt vergroot.

Opzet programma

Maximaal 16 deelnemers volgen in één kwartaal gedurende 8 lesdagen 4 Modules. De tweede module heeft ook een avondprogramma plus een overnachting. Voordat je aan de Fakton Course begint, krijgt je een intakegesprek, zodat wij een goed beeld krijgen van je leerdoelen.

Startdatum: 21 maart 2024

Download het programma

Planning

Module 1
21 maart 2024   – 9.00u tot 17.00u
28 maart 2024  – 9.00u tot 17.00u
4 april 2024 – 9.00u tot 17.00u

Module 2
25 april 2024 – 9.00u tot 19.00u (met diner en overnachting)
26 april 2024 – 9.00u tot 17.00u

Module 3
16 mei 2024 – 9.00u tot 17.00u
23 mei 2024 – 9.00u tot 17.00u

Module 4
30 mei 2024 – 13.30u tot 18.00u

Inhoud programma

In de eerste module verdiep je je in de vastgoedmarkt en de energietransitie en ga je zelf aan de slag met kengetallen en (vastgoed)rekenen. In de tweede module werk je aan je communicatiestijlen, advies- en onderhandelingsvaardigheden. In de derde module leer je de context beter begrijpen waarbinnen stakeholders in het ruimtelijke domein acteren. Wij sluiten tijdens module 4 de Fakton Course af met een Management Game.

Goed begrip van kennis staat centraal in onze opleidingen maar om de complexiteit van de opgaven aan te pakken heb je ook de juiste competenties en vaardigheden nodig. Daarom heeft persoonlijke ontwikkeling altijd een plek binnen onze opleiding.

De Fakton Course vindt deels plaats op het kantoor van Fakton in het WTC in Rotterdam en deels op Landgoed De Horst in Driebergen. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Studiebelasting

Naast de opleidingsdagen dien je rekening te houden met een extra studiebelasting van circa 1 à 2 uur in de week. Tussen de opleidingsdagen bereid je de volgende opleidingsdag voor of werk je aan huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten.

Investering

€6.750,- ex BTW
Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief €500,- ex BTW voor arrangementskosten.

Betrokken en bevlogen

Docenten

Bevlogen in hun werk en als geen ander in staat om de soms ingewikkelde materie te vertalen naar interessante en begrijpbare trainingen. Onze docenten zijn allen, vaak al jarenlang, werkzaam in de advies en management praktijk van Fakton.

Anne van Eldonk

Anne van Eldonk

Partner en voorzitter Fakton
Ga naar LinkedIn

Léon van der Wal

Associate partner Fakton Academy
Ga naar LinkedIn

Chantal Keulen

Programmamanager Fakton Academy
Ga naar LinkedIn

Guido Mertens

Eigenaar Mertens advies
Ga naar LinkedIn

Meer informatie of inschrijven voor de Fakton Course?

Neem contact op met Léon van der Wal per e-mail academy@fakton.com of per telefoon +31 (0)6 25 63 93 56.