Fakton Consultancy

Aankondiging start tenderprocedure voor Vrouwenpolder fase 4 in Barendrecht

De gemeente Barendrecht start 29 september de openbare tenderprocedure voor de ontwikkeling van Vrouwenpolder fase 4. De gemeente biedt daarmee ontwikkelaars de kans om met een invulling te komen voor deze locatie aan de rand van Barendrecht, in de laatste fase van deze gebiedsontwikkeling.

De wijk Vrouwenpolder is een relatief jonge woonwijk waarbij alle voorzieningen in de directe nabijheid te vinden zijn, zoals scholen, een recreatiegebied en goede verbindingen met auto, OV en fiets naar onder andere Rotterdam en Dordrecht.

In Vrouwenpolder fase 4 wenst de gemeente haar bouwrijpe gronden te verkopen aan een marktpartij, of consortium van partijen met slagkracht. De locatie heeft ruimte voor circa 120 woningen, met middenbouw tot 4 à 5 lagen. Betaalbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit van de openbare ruimte staan hierbij voorop. Een mix van grondgebonden woningen en appartementen heeft de voorkeur. De gemeente richt zich op het aantrekken van starters op de woningmarkt en andere, met name jonge doelgroepen.

Fakton Consultancy begeleidt, namens de gemeente Barendrecht, deze openbare verkoopprocedure met voorselectie. Heeft u interesse in de ontwikkeling van Vrouwenpolder fase 4? Meld u voor donderdag 20 oktober 2022 aan via vrouwenpolder4@fakton.com. Na aanmelding ontvangt u de procesbrief, algemene voorwaarden en overige relevante documentatie. Wij hopen op uw deelname en kijken uit naar uw visie.

Team
Eigenschappen
Opdrachtgever:
Gemeente Barendrecht
Label:
Gebiedsontwikkeling
Project afbeeldingen

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Nienke van der Velde.