Development

Fakton benoemt drie Associate Partners binnen Fakton Development

Fakton heeft Iris van Donselaar, Robin Vriends en Sander van Engelen benoemd tot Associate Partner binnen Fakton Development.

Iris van Donselaar (31) werkt sinds 2015 bij Fakton Development en is medeverantwoordelijk voor de aansturing van gedelegeerde vastgoedontwikkelingen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het woonzorgconcept ‘Wel Over Wonen’ en voor Human Resources binnen de onderneming. Zij rondde in 2015 haar Master Real Estate Management & Development af aan de Technische Universiteit Eindhoven en studeerde af bij Fakton.

Robin Vriends (32) werkt sinds 2017 bij Fakton Development en is medeverantwoordelijk voor de acquisitie en aansturing van gedelegeerde vastgoedontwikkelingen in Noord-Holland. Daarnaast is hij medebestuurder van Fakton Development. Hij rondde in 2017 zijn Master Management in the Built Environment af aan de Technische Universiteit Delft en studeerde af bij Fakton.

Sander van Engelen (29) werkt sinds 2018 bij Fakton Development en is medeverantwoordelijk voor gedelegeerde vastgoedontwikkelingen en boardroom ontwikkelvraagstukken op het snijvlak van strategie en financiën. Hij rondde in 2018 de Master Management in the Built Environment af aan de Technische Universiteit Delft, werkte eerder als stagiair bij Fakton en studeerde ook af binnen het bedrijf.

Erik Faber, partner Fakton Development, zegt over de benoeming: “We zijn heel trots op de benoeming van Iris, Robin en Sander tot Associate Partner die hiermee ook mede-eigenaar zijn geworden van Fakton Development. Zij zijn alle drie afgestudeerd bij Fakton en daarmee 100% Faktoon. Zij hebben vanaf de start van hun carrière bij Fakton altijd ondernemerschap getoond en dit weten te koppelen aan de ambities van Fakton Development. In de afgelopen jaren hebben ze bewezen dat ze op operationeel en strategisch niveau ontwikkelopgaven kunnen beoordelen en uitvoeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij met hun tomeloze energie van grote waarde blijven voor de toekomst van Fakton Development waarin oog voor mens en maatschappij een belangrijk uitgangspunt is.”