Consultancy

Fakton zoekt geschikte locatie voor Politie Experience

  • Madelon Lageveen
    Madelon Lageveen
    Partner | 7 juli 2023

Uitvraag openbare selectieprocedure – Locatie Politie Experience – juni 2023

De politie onderzoekt momenteel de haalbaarheid van de Politie Experience. Een geschikte locatie is een belangrijke voorwaarde. Fakton zoekt daarom actief naar een geschikte locatie én partner voor de Politie Experience.

De Politie Experience is een uniek belevingsmuseum dat zorgt voor een unieke ervaring met hoge maatschappelijke impact. Het dagje weg voor jong én oud. We zoeken een bosrijke, goed ontsloten toplocatie met buitenruimte in het midden van het land. Heeft u een geschikte locatie voor de Politie Experience? Meld u dan aan.

Stuur vóór vrijdag 1 september 2023 uw aanmeldformulier naar pex@fakton.com.

Waarom een Politie Experience?

De politie wil graag – samen met partners – de Politie Experience ontwikkelen. Dit leidt tot meer begrip tussen mensen onderling en tussen samenleving en politie. Dat is belangrijk in een samenleving die verhardt en verruwt. De Politie Experience is een nieuwe, unieke en verrassende plek, waar we de veiligheid in Nederland beleven en bespreken, op een ander moment dan ‘als er iets ergs gebeurd is’. Politie en partners ontvangen er zo’n 350.000 bezoekers per jaar, waaronder 50.000 scholieren en studenten. Met de Politie Experience versterkt de politie de verbinding in de samenleving. Daarnaast levert de Experience een bijdrage aan veiligheid in en om onze scholen (onder andere in de vorm van burgerschapsonderwijs) en draagt het bij aan het gesprek met de samenleving over zaken die ons raken.

Meer informatie in bovenstaand document.