In de verdere groei en diversificatie van Fakton treden twee nieuwe aandeelhouders toe. Joep Thomassen (38) als partner bij Fakton Consultancy en Valuation in Rotterdam en Mathilde Dirven (30) als associate partner bij Fakton Capital in Amsterdam.

Joep Thomassen is 12,5 jaar actief als Register Taxateur Grootzakelijk Vastgoed en RICS Registered Valuer bij Fakton Consultancy en Valuation. In deze periode waardeerde/taxeerde hij specifiek (exploitatie)vastgoed en gronden die onderdeel uitmaakten van toonaangevende en complexe (binnenstedelijke) gebiedsontwikkelingen en adviseerde hij publieke en private partijen bij de totstandkoming of ontbinding van samenwerkingsverbanden, deskundigenprocedures en juridische geschillen.

 Joep: “Ik kijk ernaar uit om samen met ons team vanuit inhoud, verbinding en ondernemerschap onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het oplossen van hun waardering/taxatieopgaven”.

 Mathilde Dirven is 7 jaar actief als verbinder van kapitaal aan ontwikkelopgaven. Binnen Fakton Capital zet zij haar brede kennis, netwerk en ervaring in om complexe (her)ontwikkelopgaven te structuren en transacties te closen. Met haar krachtige combinatie van creativiteit en een analytische blik speelde zij de afgelopen jaren een belangrijke rol in meerdere toonaangevende projecten met een totaal transactievolume van enkele honderden miljoenen.

Mathilde: “Bij Fakton Capital werken we met een ambitieus en vindingrijk dealteam aan de ontwikkeling van bijzondere vastgoedprojecten. Dat is iets waar ik iedere dag energie van krijg. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om in deze ondernemende rol een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van ons team én onze portefeuille”.

“Wij feliciteren Joep en Mathilde en wensen hen veel succes in hun nieuwe rol. Eigen talenten die ons bedrijf én haar relaties door en door kennen, zijn onze beste ambassadeurs. Met hen bouwen wij verder aan onze missie: Een beslissende bijdrage leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties. Wij zijn trots dat wij met deze stap ruimte geven aan persoonlijke drive en ontwikkeling en daarbij het ondernemerschap in de diverse Fakton ondernemingen verder stimuleren”, aldus Anne van Eldonk, voorzitter Fakton Groep.