Fakton kijkt terug op een mooi traject met verkopende partijen dat resulteert in het feit dat zij Vestia, Havensteder en ProRail mag feliciteren met de succesvolle verkoop. Fakton wenst de nieuwe eigenaar, Dudok Groep, en gemeente Rotterdam een goede samenwerking toe in de toekomst.

Fakton’s missie is om een beslissende bijdrage te willen leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen. Zij is trots als dit daadwerkelijk tot uiting komt. Dit keer door haar bijdrage aan de succesvolle verkoopprocedure van De Hofbogen. Wouter van den Wildenberg, partner Fakton, en Lizanne Hartog, consultant Fakton, begeleidden als strategisch verkoopadviseur namens Vestia, Havensteder en ProRail de verkoop van De Hofbogen in Rotterdam.

De procedure in de vorm van een ‘light’ Verkoop in Dialoog leidde tot een winnende visie en bieding van Dudok Groep. Dudok Groep ziet De Hofbogen als een aantrekkelijke en gevarieerde mix van duurzame ondernemers die een binding hebben met de wijk, stad én met de mogelijkheid voor het aanleggen van een dakpark van internationale allure. Dudok Groep bepaalt straks samen met de Gemeente Rotterdam de inrichting van het 2 kilometer lange dak. Hierbij betrekken zij de ondernemers, omwonenden, vrijwilligers en lokale initiatieven.

Lees het volledige bericht hier