Energy

kWhPeople en KEK op bezoek bij Fakton Energy

  • Wouter van den Wildenberg
    Partner | 7 juni 2023
Wouter van den Wildenberg hield een welkomstwoord in de Skybar

kWhPeople en KEK op bezoek bij Fakton Energy

Op 26 mei is er een inspirerend evenement georganiseerd door kWhPeople en KEK (Klimaat- en EnergieKoepel), in samenwerking met Fakton Energy bij ons in de skybar! KEK is een netwerk van young professionals dat evenementen organiseert om de stem van jonge generaties te laten horen in de klimaatcrisis. Het was een avondprogramma vol gezelligheid, eten en netwerkmogelijkheden.

We trapten af met een welkomstwoord van Wouter, gevolgd door een praatje van KEK over hun rol als ambassadeurs voor young professionals in de klimaatcrisis. kWhPeople gaf als laatste een praatje over persoonlijke ontwikkeling.

Vervolgens was er in de loop van de avond een professionele fotograaf aanwezig voor het maken van LinkedIn-foto’s, en was er de mogelijkheid je CV te laten checken en carrière-advies te krijgen. Ook was er een interim ZZP-er ,die zijn uitdagingen in het ondernemersschap met ons deelde.

Tijdens het evenement kon Fakton Energy zich profileren als een kennis-delende organisatie. We werken nou eenmaal allemaal aan hetzelfde doel: om de energietransitie zo snel mogelijk te realiseren.