Energy

Het belang van prettig wonen

8 januari 2021

Het belang van prettig wonen

2020: een terugblik

Het belang van een prettige woning, een thuis, was in 2020 groter dan ooit. Samen met onze opdrachtgevers en partners werkten wij afgelopen jaar hard aan het realiseren van zoveel mogelijk betaalbare en duurzame woningen.

Zo droegen onze professionals van Fakton ConsultancyFakton Valuation en Fakton Executives bij aan de voortgang in diverse grootschalige vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Fakton Development bracht met haar creatieve brein diverse projectontwikkelingen op gang. De dealarchitecten van Fakton Capital koppelden het benodigde kapitaal aan een groot aantal nieuwbouwontwikkelingen en Fakton Energy maakte de energietransitie concreet met een heldere aanpak voor duurzame energievoorzieningen.

We zijn trots op de impact die we in dit onstuimige jaar maakten. Het oplopende tekort aan betaalbare en duurzame woningen geeft nog meer relevantie aan ons bestaan. Met ons 40-jarig jubileum in zicht motiveert het ons te blijven werken aan deze opgave en verder bij te dragen aan veerkrachtige leefomgevingen. Veel dank aan alle opdrachtgevers en partners voor het vertrouwen. We kijken uit naar onze samenwerking in 2021!

Auteur: Peter Vlek