Corporate

Fakton Fun&Fit-dag

Eindelijk! Na anderhalf jaar anderhalvemeter en zoveel mogelijk thuis werken, waren we op onze Fakton Fun&Fit-dag gelukkig weer eens compleet. Op het Wassenaarse strand sloten we bondjes en bedachten we winnende strategieën voor onze eigen Expeditie Robinson. We speelden elkaar de bal toe en veroverden terrein met scrums en line-outs in een rugby competitie en herontdekten de impact van fysiek teamwork in rafts in de branding.

Het was een dag van uitersten tussen weerzien en afscheid en tussen verleden en toekomst. Maar vooral was het een dag van nieuwe verbinding en samenwerking vanwege het afscheid van Fakton Capital dat zelfstandig maar wel in bondgenootschap verder gaat als Capital FIT | EarthY. Robert van Ieperen: “De verbinding tussen beide ondernemingen in de toekomst is geborgd door een gemeenschappelijk financieel DNA en gedeelde kernwaarden.”

Anne van Eldonk: “Deze dag bevestigde het belang van elkaar zien, samen dingen ondernemen en elkaar uitdagen. Het is ongelofelijk belangrijk voor de saamhorigheid. Je kunt je weer echt even tot elkaar verhouden en met elkaar verbinden. Voor een bedrijf waarin de mensen het kapitaal zijn zoals bij ons, is die aandacht, tijd en het plezier met elkaar zo ontzettend belangrijk.”