Corporate

Fakton draagt bij aan The Global Challenge van FRESH

FRESH Global Challenge

Wij wensen alle deelnemers aan The Global Challenge van FRESH Students, Career & Professionals een fantastische en vooral leerzame week toe. Heel fijn dat het weer een fysiek evenement kan zijn, dat zal de inspiratie en creativiteit zeker ten goede komen. Wij zijn trots op de bijdragen van Aeisso Boelman van Fakton Consultancy (financiële haalbaarheid) en Wouter van den Wildenberg van Fakton Energy (duurzaamheid in gebiedsontwikkeling) en erg blij met de constructieve ondersteuning van Mira Brethouwer en Nathan Westerhuis die samen met FRESH en de andere sponsoren zorgden voor een sterk en inhoudelijk programma.

Natuurlijk helpen wij de deelnemers tijdens The Global Challenge met professionele begeleiding bij de uitwerking van de case. Dank alvast hiervoor aan Daan Florijn, Saskia Geerts en Jules Sanders. Wij kunnen niet wachten op jullie creatieve en innovatie ideeën voor een duurzaam herontwikkelingsplan voor Schieoevers in Delft!

Dank voor de fijne samenwerking AM vastgoed, Primevest Capital Partners, Amvest, KondorWessels Vastgoed, en Savills Investment Management.