Fakton Development

Gastcollege Financiële Haalbaarheid voor 250 TU Delft studenten.

Geeft u het Oude Noorden een nieuwe impuls met de herontwikkeling van een voormalig karakteristiek schoolgebouw uit 1913? De gemeente Rotterdam nodigt u uit om deel te nemen aan de verkoopprocedure voor de herontwikkeling van Hammerstraat 15. Ontwikkelaars, vastgoedgebruikers en beleggers krijgen de kans om met een invulling te komen voor dit bijzondere pand in Rotterdam. Heeft u goede ideeën voor dit pand? De gemeente daagt u uit op basis van de ambities vastgelegd in de Nota van Uitgangspunten.

Onderstaand de kerngegevens:

  • Totaal bruto vloeroppervlakte circa 1.020 m²;
  • Voormalig schoolgebouw;
  • Ontwikkel opgave;
  • Bouwjaar 1913;
  • Volledig eigendom.

Fakton Consultancy en BRiQ real estate begeleiden, namens de gemeente Rotterdam, de verkoop van het leegstaande gebouw aan de Hammerstraat 15 te Rotterdam. De gemeente is op zoek naar een slagvaardige partij, of consortium van partijen, die een passende toekomstbestendige invulling heeft voor deze locatie. Het betreft een verkoop via een openbare verkoopprocedure met voorselectie. Deelname staat open voor alle geïnteresseerde partijen mits zij voldoen aan een aantal minimumeisen, welke omschreven staan in Algemene voorwaarden.

Heeft u interesse mee te doen aan de verkoopprocedure? Meld u dan voor woensdag 31 maart 2021, 12:00 uur aan voor deze opgave middels de door uw ingevulde deelnameverklaring te sturen naar hammerstraat@fakton.com. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen. Wij kijken uit naar uw deelname en uw visie op dit karakteristieke pand.