Routebeschrijving

 

Komt u met het openbaar vervoer?

U kunt met het OV gemakkelijk bij ons kantoor in Beurs-WTC komen. U reist eerst naar Rotterdam CS. Vervolgens kunt per metro of tram verder reizen:

Metro: Neem de metro en stap uit op het 2e station ‘ Beurs’ (1 zone) uitgang Beursplein.

Tram: Neem de tram, lijn 1, 8, 20, 23 of 25. Stap uit op de Coolsingel ter hoogte van ABN-AMRO bank, halte ‘Beurs’ .

Komt u met de auto?

Houdt u er dan rekening mee dat de parkeergarage Beurs-WTC uitsluitend te gebruiken is door aangemelde gasten. Bespreek dit met uw contactpersoon binnen Fakton.

Link naar Google Maps

Auto uit de richting Dordrecht / Breda

Volg de A16/E19. Op Ring Rotterdam Oost aangekomen neemt u afslag centrum. Neem direct na de Van Brienenoordbrug de afslag Rotterdam centrum. Neem de rotonde 3/4 richting centrum en volg de Maasboulevard/Boompjes. Ga bij Hotel Golden Tulip Inntel rechtsaf richting centrum. Via de Schiedamsedijk komt u op de Coolsingel. Direct na Beurs-WTC (rechts) neemt u de afslag Meent. Vervolgens de 2e afslag rechts (Westewagenstraat, op de hoek restaurant Dudok), daarna rechtsaf. Aan het einde van deze straat vindt u de inrit van Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit is P1, rechter inrit is P2). Het adres van de parkeergarage is Rodezand.

Auto uit de richting Gouda / Utrecht

Volg de A20/E25. Volg Ring Rotterdam Noord richting Den Haag/Hoek van Holland. Neem afslag Rotterdam centrum. Neem de rotonde 3/4 richting centrum. Blijf centrum volgen tot u op de volgende rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok), daarna rechtsaf. Aan het eind van deze straat vindt u de inrit van de Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit is P1, rechter inrit is P2). Het adres van de parkeergarage is Rodezand.

Auto uit de richting Den Haag / Amsterdam

Volg de A13/E19. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de afslag Ring Rotterdam West richting centrum. Blijf centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok), daarna
rechtsaf. Aan het eind van deze straat vindt u de inrit van de Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit is P1, rechter inrit is P2). Het adres van de parkeergarage is Rodezand.

Auto uit de richting Hoek van Holland

Volg de A20/E25. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de afslag Overschie richting centrum. Blijf het centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor 3/4 en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hoek restaurant Dudok), daarna
rechtsaf. Aan het eind van deze straat vindt u de inrit van de Parkeergarage Beurs-WTC (linker inrit is P1, rechter inrit is P2). Het adres van de parkeergarage is Rodezand.

Bezoekadres
World Trade Center, 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
T +31 10 300 6000
E info@fakton.com

Postadres
Postbus 30188
3001 DD Rotterdam
The Netherlands

Foto door: Gerrit Vermeulen Fotografie