Fakton Development

De Maasbode, Rotterdam

Familyscraper Maasbode in Rotterdam is een ontwikkeling van Bouwfonds Property Development Zuid-West, midden in het bruisende centrum van de stad. Hier wordt op een kleine plot een bijzonder, stedelijk woonconcept gerealiseerd, onder andere met gestapelde eengezinswoningen. Fakton Development heeft BPD geadviseerd en geassisteerd inzake de privaatrechtelijke afspraken met de gemeente Rotterdam.

De Maasbode in Rotterdam en is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk: hoe kunnen we een grote hoeveelheid woningen toevoegen met drie woonlagen op een kleine plot in de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Fakton voorzag BPD van ontwikkeladvies in het kader van de privaatrechtelijke afspraken met de gemeente Rotterdam.

In De Maasbode vind je City Lofts en twee- en driekamerappartementen (Uptown en Downtown). In het midden van het gebouw zijn grote eengezinswoningen (City House en City Villa) met twee of drie woonlagen gesitueerd. Bovenin liggen de TopFloor appartementen. Voor iedere woonwens een passende woning. Totaal worden er 94 woningen gerealiseerd in deze circa 70 meter hoge woontoren.

Team
Ronald Daalman
Director-Ontwikkelingmanagement
Eigenschappen
Locatie:
Rotterdam
Opdrachttype:
Project afbeeldingen
ronald-daalman-zw_employee_photo

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Ronald Daalman.