Fakton Consultancy

Begeleiding bij verkopen

Een goed gestructureerde verkoopstrategie en verkoopbegeleiding als basis voor een succesvolle (her)ontwikkeling.

Verbeteren van de strategie en procedures voor de verkoop van locaties voor (her)ontwikkeling: dat is ons doel. Het simpelweg te koop zetten van locaties leidt tot inprijzen van risico’s door kopende partijen en ontwikkelmogeliijkheden blijven mogelijk onbenut.

Wij voegen in complexe verkoopopgaves waarde toe door het opzetten van een op maat gesneden, locatie specifieke verkoopstrategie en het effectief vormgeven en begeleiden van verkoopprocedures. Daarbij hebben wij oog voor de kwaliteit en potentie van de locatie en de eisen en wensen van de verkopende partij. Wij richten ons op het vergroten van de waarde en het beperken van risico’s. De dialoog speelt hierbij een belangrijke rol. Via een ‘Verkoop in Dialoog’ komen partijen tot een haalbaar plan, maximeren zij de toegevoegde waarde voor beide partijen zowel kwalitatief als financieel.

Wij begeleiden verkoopprocedures van de voorbereidingsfase tot en met de contractfase. Ontzorging van onze opdrachtgevers van begin tot eind stellen we voorop. Ook zorgen we voor efficiënte verkoopprocedures om de transactiekosten voor alle partijen te beperken. Door onze ervaring met verkopen voegen wij waarde toe en bereiken wij betere resultaten voor alle betrokken partijen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Aeisso Boelman.