Executives

Maria Molenaar verbindt zich als Associé aan Fakton Executives

  • evelyn-rademaker-500x500_employee_photo
    Evelyn Rademaker
    Partner | 13 februari 2022
Maria Molenaar per 1 februari als Associé verbonden aan Fakton Executives

Per 1 februari is Maria Molenaar als Associé verbonden aan Fakton Executives. Fakton Executives levert versterking voor interim management, project en programma management en organisatiesturing. Opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, provincie en Rijk, ontwikkelaars en andere vastgoed gerelateerde bedrijven.
Na haar voorzitterschap bij Woonstad Rotterdam blijft zij zich graag inzetten voor vraagstukken rondom wonen en ruimtelijke ordening. Dit zijn hot topics van groot maatschappelijk belang. Er moet veel bijgebouwd worden, hoe gaan we om met de klimaatverandering en wat zijn de effecten op de ruimtelijke inrichting van ons land, hoe verdicht je met menselijke maat? Hoe maken we de transitie naar circulair bouwen en wonen?
Fakton is een onderneming die met oog voor het maatschappelijk belang de verbinding zoekt tussen private en publieke belangen. Met werkervaring zowel in de private als de publieke sector kan zij zich heel goed vinden in onze denkwijzen en manier van werken. Maria ziet uit naar een vruchtbare en plezierige samenwerking. Die al begonnen is met een opdracht inzake het dichter bij elkaar brengen van de corporatie wereld met de wereld van ontwikkelaars.

#maatschappelijkeimportatie #organisatiesturing #verbeteren #interimmanagement