Consultancy

Fakton Consultancy benoemt Madelon Lageveen tot Partner

  • Madelon Lageveen
    Madelon Lageveen
    Partner | 2 januari 2023
Madelon Lageveen

Fakton Consultancy benoemt Madelon Lageveen tot Partner

Madelon Lageveen (34) is per 1 december 2022 benoemd tot Partner bij Fakton Consultancy. Samen met Aiesso Boelman en Joep Thomassen staat zij aan het roer van deze onderneming. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de positionering van Fakton Consultancy, de doorontwikkeling van de dienstverlening om aan te blijven sluiten bij de veranderende marktvraag en bouwt zij aan het netwerk van de toekomst. Haar focus ligt met name op ontwikkelstrategieën, verkoopopgaven en businesscases. Daarin verbindt zij markt en overheid met elkaar.

Lageveen werkt sinds 2016 voor Fakton. Sinds enkele jaren versterkt zij het Management Team van Consultancy. In 2011 ronde zij haar Master Public Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze startte haar carrière in 2013 als trainee bij NS Stations, daar werkte ze tot 2016 als stations- en gebiedsontwikkelaar Vastgoed & Ontwikkeling.

Met het toetreden van Madelon wordt expertise, kwaliteit en continuïteit gewaarborgd binnen het groeiende team van zo’n 30 professionals.