Fakton Development

Ontwikkeladvies GEM Vroondaal, Den Haag

Sinds 2014 werkt Fakton Development aan de gebiedsontwikkeling Vroondaal in Den Haag. Een toekomstige woonwijk met circa 2.150 woningen, voornamelijk bestaande uit eengezinswoningen in een lommerrijke omgeving. Fakton Development vervult voor haar opdrachtgever Grondexploitatie Maatschappij (GEM) Vroondaal de rol van Commercieel directeur en gebiedsontwikkelaar.

De nieuwe woonwijk Vroondaal is volop in ontwikkeling. Het gebied is verdeeld in vier deelgebieden waarin particuliere kavels voor villabouw worden afgewisseld met projectmatige woningbouw in typische Haagse stijl. Naast woningen biedt Vroondaal in de toekomst ook ruimte voor voorzieningen zoals het Kindcentrum Vroondaal, een kleine supermarkt, een horecagelegenheid en ruimte voor (medische) zorg.

Fakton Development vervult binnen de gebiedsontwikkeling twee rollen in de vorm van commercieel directeur en gebiedsontwikkelaar namens GEM Vroondaal. De commercieel directeur is verantwoordelijk voor de commerciƫle afzetstrategie van de gronden, die toebehoren aan de GEM Vroondaal. De gebiedsontwikkelaar is verantwoordelijk voor de begeleiding van verschillende ontwikkelvelden vanuit GEM Vroondaal. De focus ligt hierbij onder andere op de voorzieningen en appartementen in het gebied.

Team
iris-van-donselaar-zw_employee_photo
Iris van Donselaar
Associate Partner
Erik Faber
Partner
Eigenschappen
Opdrachtgever:
Grondexploitatie Maatschappij (GEM) Vroondaal, bestaande uit Gemeente Den Haag, Synchroon, BPD
Opdrachttype:
Commercieel directeur en gebiedsontwikkelaar
Locatie:
Den Haag
Aantal:
Circa 2.150
Types:
Eengezinswoningen, appartementen, zorgwoningen, voorzieningen
Project afbeeldingen
iris-van-donselaar-zw_employee_photo

Meer weten over dit project?

Neem dan gerust contact op met Iris van Donselaar.