Werken bij Fakton

Join Fakton en maak echt het verschil

Een bijdrage leveren die er echt toe doet op het gebied van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale organisaties; dat is waar Fakton voor staat! Met van strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële creativiteit weten wij projecten en kapitaal bij elkaar te brengen binnen het domein van vastgoed. Dit alles doen wij al 40 jaar met veel succes.

Ontdek wat Fakton te bieden heeft

Bij Fakton werken mensen met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen specialisme. Wij vormen een hecht en divers team met ambitieuze collega’s uit de verschillende Fakton ondernemingen. Ontdek wat Fakton te bieden heeft!

Werken bij Fakton

Zoek jij een mooie uitdaging in de vastgoedmarkt waar jij enorm veel voor terug krijgt? Dan ben jij bij Fakton aan het goede adres! Wij combineren vastgoedkennis, ervaring en analytische skills met praktische executiekracht om ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te brengen.

Fakton Academy

Binnen Fakton volgt elke nieuwe collega ons interne opleidingsprogramma dat ongeveer een half jaar duurt: de Fakton Academy. Als nieuwe collega word je meegenomen in de verschillende marktgebieden waarin de Fakton ondernemingen actief zijn en worden specifieke skills en vaardigheden bijgebracht. Daarbij staat een steile leercurve centraal zodat je je snel comfortabel voelt binnen ons vakgebied.

Onze vacatures

Fakton is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

“Bij Fakton bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je mag thuis werken of in ons gave kantoor op de 22e verdieping in het WTC in Rotterdam. Ben je een ochtendmens of juist een avondmens? Jij kunt elk moment van de dag starten met je werk. Fulltime, parttime, of wil je juist je werk combineren met een pappa- of mammadag? Het is allemaal mogelijk. Wij geven jou graag die verantwoordelijkheid. Daar geloven wij in.”

  • Chantal Keulen
    Corporate
Neem contact op met Chantal

Great Place to Work

Wist je dat wij een Great Place to Work zijn? Een jaarlijks onderzoek naar de beste werkplekken van Nederland.

Lees hier meer

Open sollicitatie

Werken bij Fakton betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op onze leefomgeving. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Wij staan daarom altijd open voor open sollicitaties.